post

Totti denkt dat Ronaldo beter is dan Messi

Italiaanse legendester Totti accepteerde de FIFA officiële website van het interview, hij sprak over de wereldvoetbalconcurrentie, in de Totti-weergave, nu leid Ronaldo Messi, en hij optimistisch Zidane krijgt FIFA-coach van het jaar. Laten we samen Goedkope Voetbalshirts Kopen dragen om het plezier van voetbal te genieten!

Als hij over het vooruitzicht van Messi en Ronaldo’s wedstrijd voor World Soccer praat, zei Totti: “Allereerst hebben we het over drie supersterren in de voetbalwereld en ik moet zeggen dat we zowel binnen als buiten het stadion zijn. Maar ik denk Ronaldo is voor iedereen anders, hij heeft een geweldig seizoen, en namens het meest prestigieuze team om alle doelen te voltooien.

De World Soccer Awards Ceremony in 2017 zal op 23 oktober in Londen worden gehouden. Dan zal FIFA Player of the Year, beste coach, beste doelman en het beste team en een reeks eerbewijzen de spanning onthullen. Laten we Goedkoop Ronaldo shirt kopen om hem te wensen om dit wereldvoetbal van dit jaar te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *