post

Liverpool 2017-18 seizoen Thuis tenue officieel vrijgegeven

Liverpool 2017-18 seizoen nieuwe home jersey officieel vrijgegeven! Liverpool jaar talloze klassieke momenten in de diepe rode trui, retro witte V-vormige kraag en manchetontwerp en jersey positieve subtiele weefselweefselverwerking 1984 In Rome is deze geweldige top, wat de geschiedenis van de club het meest representatief is van een moment. Liverpool lanceert ook goedkope voetbalshirts!

Liverpool-kapitein Jordan Henderson zei: “Draag Liverpool’s trui heeft me altijd trots gemaakt, het is altijd een eer, maar deze nieuwe trui en meer speciale .125 verjaardag voor onze club is een geweldig moment, het nieuwe ontwerp van Jersey weerspiegelt dit alleen, vooral De kist van de jubileum badge, laten we jerseys meer trots dragen.

Volg de oefening, de jersey achterkant onder het geel “96” vlamlogo ter ere van de Hillsborough-bloedbad, die 96 fans vermoordde. Jersey schouderjelly strip “125” woorden van de reliëfdetails benadrukte ook dat deze trui uniek is. De nieuwe NB Dry technologie die in de nieuwe trui wordt gebruikt, maakt het lichaam tijdens de oefening koel en droog. Perspiratie doek kan snel het lichaam van het natte zweet verwijderen, de arm onder de thermische inductie van lasergaten kan de luchtstroom van het lichaam verhogen, wanneer het nodig is om het koel effect te geven. Ergonomisch ontwerp kan de lendensteun verbeteren en weerstand verminderen, zodat spelers gemakkelijker kunnen bewegen. Laten we Liverpool voetbaltenue kopen om de release van nieuwe truien te vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *